Vellykket konsert i Torsnes kirke 10.november 2015

Fredriksstad Blad hadde referat og bilder fra konserten:

Borge Soroptimistklubb's støttekonsert for "Arbeid med flyktninger fra Syria i Fredrikstad ".

For tredje gang  holdt Majken Christiansen støttekonsert i Torsnes kirke i regi av Borge Soroptimistklubb. I år ble Frank Sinatra hyllet for sitt 100-års jubileum. Overskuddet fra konserten går til syriske flyktninger i Fredrikstad.

  Det var helt fantastisk å være tilbake igjen. Jeg liker veldig godt å synge her, det var fullt hus, og konserten går til et godt formål. Jeg vet arrangøren legger ned mye jobb i sitt arbeid, og det setter jeg stor pris på, sa Majken Christiansen..

 Majken Christiansen fikk med seg noen av de fremste ekspertene i Norge på Frank Sinatra, to medlemmer fra bandet "The Sinatra Songbook", Torstein Ellingsen på trommer og vokalist Ingar Kristiansen. Sistnevnte regnes for å være norges fremste crooner med Frank Sinatra som spesialitet. Fredrikstad-pianist, Ove Billington og bassist Stig Hvalryg fulbyrdet kvintetten i Torsnes kirke..

 Borge soroptimistklubbs arbeid for kvinner og barn, både lokalt og internasjonalt:  klubben har i flere år jobbet  lokalt tett opp mot frivillighetssentralen Øst; som svømmekurshjepere, bakekursarrangør og som turvenner for våre nye landskvinner.

Nå håper klubben at konserten "En hyllest til Frank Sinatra 100 år", vil gi et solid overskudd som  de kan gi til de nye flyktningene, primært kvinner og barn

Jeg vet ikke hvor mye vi kan få  inn, men kanskje noen tusen kroner. Jeg kan ikke si så mye mer om det nå. Vi har heller ikke valgt noen bestemt organisasjon som skal motta bidraget ennå. Det kommer vi til å bruke tid på. Men at det blir lokalt i Fredrikstad, er sikkert, opplyser president i Borge  Soroptimistklubb Solfrid Våset. .